Secretele Evelinei Vîrlan, superba blondă care l-a fermecat pe Tudor Chirilă la Vocea României

27 septembrie 2016 0:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a spart conducta cu frumuseţi vineri seara, la “Vocea României”, iar juraţii cu testosteron, Chirilă, Moga şi Smiley, s-au bătut ca nişte cocoşi pe concurentele superbe. Pe locul întâi şi la voce, şi la trup a fost, de departe, Evelina Vîrlan. Blonda s-a prezentat ca o ingenuă, însă noi am aflat că ştie să fie şi periculos de sexy.

A îmbrăcat o rochie albă, ca de mireasă, şi-a ondulat cosiţele blonde, de Cosânzeană, a clipit des din gene şi a cântat impecabil melodia “Stay”, a Rihannei. A fost de ajuns pentru ca superba Evelina Vîrlan (22 de ani), originară din Republica Moldova, să primească vineri seara o ploaie de laude de la juraţii show-ului “Vocea României” (PRO TV).

Cel mai fermecat, dar şi cel mai norocos a fost Tudor Chirilă, care şi-a adjudecat-o în echipa lui pe concurenta cu faţă de păpuşă Barbie. Imaginea de zână, pe care au văzut-o vineri, la PRO TV, peste 2,5 milioane de români, nu este însă singura de care e capabilă Evelina.

Prezentatoare a emisiunii pentru copii „Ring Star”, de la postul Moldova 1, blondina ştie să treacă de la o extremă la alta. O prinde bine şi rolul de fată rea, de bombă-sexy, iar dovadă stau pozele nud, pe care le-a realizat pentru publicaţia de peste Prut, „VIP Magazin”, dar şi fotografiile de inspiraţie sado-maso, pentru care “s-a îmbrăcat” în hamuri din piele. Ba chiar putem spune că a fost un fel de Bianca Drăguşanu pentru moldoveni, pentru că, în trecut, Evelina s-a iubit cu fotbalistul Alexandru Cheltuială (FC Zimbru Chişinău), un fel de “prinţ monden”, înnebunit după modă şi şedinţe foto. Relaţia, îndelung mediatizată peste Prut, n-a fost de lungă durată, dar blondina spune că a rămas prietenă cu fostul iubit.

“Bărbaţii, în ziua de azi, nu mai ştiu cum să curteze o femeie. A dispărut romantismul din cuvinte, din fapte. Sunt deseori agresivi dacă ceva nu e aşa cum au planificat”, spunea Evelina, pentru publicaţia online unicool.md.

7 lucruri inedite despre Evelina

  • În 2013, alături de Cătălin Josan, a prezentat finala naţională Eurovision la Chişinău;
  • A deschis împreună cu mama ei un studio muzical pentru copii, „Star Mix”;
  • Îi place să croşeteze şi să confecţioneze accesorii din mărgele;
  • Colecţionează jucării de pluş;
  • A participat la trei concursuri de frumuseţe, iar la „Miss Moldova” a cucerit trei titluri – „Miss Fitness”, „Miss L’Oréal” şi „Miss Love to Shine”;
  • A cântat o piesă în duet cu Arsenie Todiraş, ex-O-Zone.

Şi Moga are în echipă o brunetă superbă

Nu doar Tudor Chirilă a fost norocos vineri, ci şi colegul cu care se contrează mereu, Marius Moga. Acesta şi-a completat echipa cu o brunetă pe cât de talentată, pe atât de frumoasă. La doar 21 de ani, Andreea Olaru din Botoşani a trecut printr-un divorţ, iar muzica a fost salvarea ei. ”Eu cred că tu ai un timbru excelent! Ai nevoie de nişte încredere, asta e ce-ţi lipseşte ţie. Cumva, mental, trebuie să controlezi scena asta şi publicul”, i-a spus Moga, în echipa căruia concurenta a decis că va merge mai departe la „Vocea României”.

Mai multe