Secretul căsniciei Aneimaria și a lui Tudor de la Fly Project: „Nu suntem pupăcioși!”

11 iulie 2018 9:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sunt împreună de 12 ani, dar secretul relației trainice dintre Tudor de la Fly Project și Anamaria este... distanța! Programul solicitant al acestora și felul lor nonconformist de a fi le-a sudat căsnicia.

Cei doi au fost invitați în cadrul emisiunii „Răi da Buni”, moderată de Mihai Morar. „Suntem pupăcioși câteodată, mai ales la început eram, acum 14 ani. L-am întrebat dacă vine în vacanță cu mine, mama și Ilinca, dar a zis că are treabă. Ne-am bucurat doar de trei zile de vacanță, pentru că a plouat. Când l-am sunat că venim mai repede acasă, a rămas șocat.”, a povestit Anamaria Ionescu, iar Tudor a completat-o. 

„Cuplurile nu se ceartă în vacanță dacă merg separat. Când au plecat gagicile știam foarte clar că urmează o săptămână cu ploi. Am zis că fac sport, mi-am propus să plec mai repede de la studio, dar au venit ele mai devreme. Noi n-am mers niciodată să mergem toți trei într-o vacanță.”

Tudor și Anamaria au o relație de 14 ani, iar cererea în căsătorie a avut loc la un concert, după ce Tudor băuse ceva, probabil pentru a-și face curaj: “Eram cu el la un concert, era foarte bine dispus şi, la un moment dat, îmi zice: «Alege o dată!». Şi eu am zis din senin: 3 septembrie. Înainte de nuntă, au trecut printr-o despărțire, după ce Tudor  a dat de înțeles că a plăcut pe altcineva: ”Da, m-am rătăcit, nu oi fi singurul”, a adăugat el într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme pentru revista OK!.

Mai multe