Secretul cu care Valeria Arnăutu a întinerit înainte de Paşte! Cum arată acum

29 martie 2018 15:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi cântăreţele de muzică populară încep să simtă gustul operaţiilor estetice. Valeria Arnăutu este printre ultimele care au apelat la plastician. Folclorista, în vârstă de 55 de ani, şi-a făcut o intervenţie la nivelul pleoapelor, iar acum poate ieşi în oraş cu Ana- Maria, fiica ei de 29 de ani,ca două prietene de aceeaşi vârstă.

Mijlocul lunii martie a găsit-o pe Valeria Arnăutu pe masa de operaţie. Cântăreaţa de muzică populară a optat pentru blefaroplastie, o intervenţie la nivelul pleoapelor superioare pentru îndepărtarea excesului de piele. La aproape două săptămâni de la momentul în care a intrat pe mâna medicului estetician dr. Călin Doboş, Valeria Arnăutu a început să vadă şi primele rezultate. A scăpat de efectul de ochi "căzuţi", iar faţa ei arată vizibil mai tânără.

"Blefaroplastia e o procedură de chirurgie plastică, cu rolul de a îndepărta excesul de tegument şi grăsime, care alcătuiesc pungile şi excesul de piele al pleoapelor. Astfel, se elimină aspectul obosit şi îmbătrânit al ochilor şi se pot ridica şi sprâncenele”, a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică.

O astfel de operaţie durează 30 de minute, recuperarea se face în 10 zile şi costă între 600 şi 800 de euro. 

la o intervenţie similiară au apelat în trecut Gina Pistol şi actriţa Eugenia Şerban

Mai multe