Secretul lui Cristian Moldovan de la "X-Factor". Cum arată în straie preoţeşti

11 decembrie 2018 13:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

La doar 16 ani, concurentul Cristian Moldovan de la „X Factor” (Antena 1), membru al echipei antrenate de Carla’s Dreams, are o voce de aur şi speră la premiul cel mare de 100.000 de euro. Puţini ştiu însă că, după repetiţiile pentru „X Factor”, puştiul merge să cânte într-un cor bisericesc.

A uimit o ţară întreagă cu vocea lui şi l-a cucerit până şi pe exigentul solist mascat din juriul „X Factor”. Încă de la audiții, vocalistul de la Carla’s Dreams i-a promis lui Cristian Moldovan că îl va alege în Bootcamp dacă va avea grupa de băieți. Juratul s-a ținut de cuvânt și l-a sunat personal pe Cristian să-i dea vestea. Tânărul nu i-a putut răspunde din prima la telefon, pentru că era la biserică, în timpul slujbei.

Cristian Moldovan are toate șansele să câștige „X Factor”

„Unicul lucru pe care mi-l doresc de la Cristian este să nu se schimbe. Dacă rămâne el, are toate șansele să câștige. Orice ar face, el e artist!”, a spus Carla’s Dreams. Puţini ştiu că atunci când nu îmbracă hainele moderne pentru a intra în competiţia de la „X Factor”, Cristian Moldovan merge în strană şi îmbrăţişează o altă carieră. El cântă într-o biserică din Cluj-Napoca muzică bizantină veche, în Corul Psaltic Anastasios. Originar din Bistriţa, puştiul studiază la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca şi toţi cei care l-au auzit cântând au rămas impresionaţi de talentul lui. Cristian iubește muzica de mic, iar cel care l-a îndrumat pe acest drum e bunicul, fost preot, pe care l-a pierdut recent.

Verdict pentru Cristian Moldovan: „Dacă tu cu timbrul ăsta cânți prost, eu îmi tai ceva”

Carla’s Dreams, cel care i-a devenit mentor în Bootcamp, a fost convins de talentul lui înainte de primul acord muzical: „Dacă tu cu timbrul ăsta cânți prost, eu îmi tai ceva”. Iar după ce l-a auzit pe scenă a realizat că a avut dreptate: „Băiatul ăsta poate să câștige «X Factor». Ceva acolo înăuntru «arde». Sper să aibă un pic de deschidere pentru îndrumări”. Cristian Moldovan s-a născut pe 26 iulie 2002 şi datorită talentului ieşit din comun, e poreclit „Gecsăn” și „Jackson”.

Mai multe