Secretul siluetei Adinei de la Heaven. Cum se menţine în formă cântăreaţa

28 august 2014 13:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adina de la Heaven este o norocoasă. De câţiva ani, cântăreaţa nu şi-a mai pus problema kilogramelor în plus. Face furori când apare pe scenă, dar mai ales în costum de baie pe plajă.

Conştientă de atuurile sale fizice cântăreaţa a postat în ultima vreme mai multe fotografii cu ea la malul mării. Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, multe dintre admiratoare cerându-i Adinei să le dezvăluie secretul ei.

"Primesc foarte multe mesaje în privat, de genul, ce sacrificii fac ca să mă menţin la greutatea pe care o am acum? Recunosc că nu e uşor, să renunţi la dulciuri, la sucurile acidulate, pâine, sarmale şi alte alimente grase...Mărturisesc că nu am fost adepta sportului şi a regimului de viaţă sănătos dintotdeauna, e foarte greu să te opreşti din a mânca. De la 20 de ani am înţeles că suntem ceea ce mâncăm. Am ţinut diete, m-am înfometat ca orice femeie, am încercat tratamentele corporale care mai de care....în zadar. Un mic truc, masajul clasic făcut de 2 ori pe săptămână este ideal. Pentru mine sportul nu mai este un efort este o reală plăcere, un drog. Sper ca v-am fost de folos!", a scris Adina Postelniciu pe pagina ei de socializare adăugând o fotografie sugestivă. 

Mai multe