Seling, la Oslo, cu sedativele în geantă!

17 mai 2010 14:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paula şi Ovi au decolat, ieri dimineaţă, către Oslo. Printre bagajele burduşite cu ţinute de scenă, Seling şi-a luat şi o cutie cu sedative pe bază de plante, cu ajutorul cărora să se poată odihni şi să-şi stăpânească emoţiile.

A început numărătoarea inversă pentru finala Eurovision, ce va avea loc pe data de 29 mai, în capitala Norvegiei.

Delegaţia României a ajuns ieri la Oslo, iar Paula şi Ovi se pregătesc temeinic, pentru a face o figură cât mai frumoasă pe scenă. Deşi reprezentanţii României nu au absolut nici o problemă cu vocile, Paula face deja vocalize prin telefon cu medicul său foniatru. Mai mult, pentru a scăpa de emoţii, solista s-a „înarmat" cu sedative, care să o liniştească: „Pentru mine somnul e foarte important. Iau aceste pastile pe bază de plante, ca să mă pot odihni. Şi aşa mă trezesc că fac repetiţiii chiar şi în somn. La un astfel de concurs, odihna contează foarte mult", a declarat Paula, pentru Click!

Cei doi solişti sunt încrezători în piesa „Playing with fire", iar Ovi chiar a pariat 300 de euro că ei vor aduce Eurovision acasă, la sfârşitul lunii.

„Ca să fiu sigur că nu ies în pierdere, o să pariez şi că vom ieşi printre primii patru şi că ne vom clasa printre primii zece", ne-a declarat cântăreţul.

Pizza Eurovision costă 15 lei

Două restaurante din Botoşani, oraşul în care Ovidiu Cernăuţeanu, reprezentatul României la Eurovision a copilărit, îl servesc pe artist, pe tavă.

Patronul a două localuri a introdus în meniul zilnic pizza EurOVIsion şi cocktail-ul „Playing With Fire": „Noi, botoşănenii, avem un talent muzical, Ovidiu Cernăuţeanu. Vreau ca el să devină un brand local.Susţin promovarea lui prin produse specifice unui restaurnat cu preparate precum Pizza EurOVIsion. Şi cocktailul «Playing With Fire»", a spus Paul Onişa.

Acesta intenţionează să îl readucă pe artist într-un concert la Botoşani, după marea finală iar printre surprizele pregătite pentru fani se numără şi o specialitate culinară, marca OVI, preparată pe terasa Enjoy, pentru fanii artistului.

Atunci când nu cântă, OVI e maestru în bucătărie, specialitatea lui fiind borşul din coadă de vacă. Botoşăneanul care va reprezenta România la Eurovision împreună cu Paula Seling a servit masa în nenumărate rânduri în cele două restaurante care acum au în meniu şi produse cu aromă de EurOVIsion.

Mai multe