Semnul care i-a dat de gândit Octaviei Geamănu că va avea un copil

14 aprilie 2016 8:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că va avea un copil a transformat-o pe Octavia Geamănu. Prezentatoarea nu îşi mai încape în peile de fericire şi aşteaptă să-şi strângă bebeluşlul în braţe la finele anului când are termen să nască. Fericită, de minunea care i s-a întâmplat, blonda a povestit cum şi-a dat seama că este însărcinată.

Prezentatoarea tv a anunţat că este însărcinată şi că  a mărturisit cum şi-a dat seama că este gravidă, înainte să facă testul de sarcină.

"Am visat că trecea un şoricel prin casă şi atunci m-am trezit şi mi-am spus: «Sunt însărcinată!». Să fie sănătos şi să fie bine. Abia aşteptăm să-l cunoaştem. Ne doream să vină un copilaş în viaţa noastră de foarte mult timp. Sper să nu mă transform într-una dintre mămicile alea care vorbesc numai despre copil. Copilul cred că se va naşte chiar în ziua în care va fi un concert aniversar «Direcţia 5 – 25 de ani». Eu m-aş bucura să se nască chiar în aceeaşi zi", a povestit Octavia Geamănu  la Antena 1.

Relaţia lui Marian cu Octavia Geamănu, actuala lui soţie, a început în 2010. Povestea lor nu a durat atunci foarte mult, însă ştirista nu a reuşit să îl uite aşa uşor pe Marian şi a suspinat tot timpul după el. După trei ani, Octavia si Marian au reluat legătura şi în toamna anului 2013 cei doi s-au logodit. A urmat o relaţie presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări, care anul trecut s-a concretizat cu acte, iar acum, iată, bebeluşul le pecetluieşte iubirea.

Mai multe