Senatorul Cici, în goana după flori

4 octombrie 2015 22:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simpaticul Speedy Gonzales ar fi invidios pe Cici de la Sistem. Senatorul a avut nevoie de doar 120 de secunde pentru a parca maşina, a intra în magazin, a alege un coş cu flori şi a-l plăti, timp în care a vorbit şi la telefon. În periplul său, însă, a blocat şi două maşini.

Ce nu face un om pentru femeia iubită? Ciprian Rogojan (37 de ani) ar putea intra în Cartea Recordurilor, pentru rapiditatea cu care a cumpărat un coş cu flori. Cici, care a făcut parte din trupa Sistem, a fost surprins zilele trecute, în zona Pipera, de fotoreporterii Click!, în goana după flori. Senatorul şi-a parcat bolidul la întâmplare, reuşind să blocheze două maşini. Şi-a cerut scuze din priviri unei domnişoare căreia tocmai îi blocase accesul şi-a luat-o la fugă printre autoturisme.

În tot acest timp, nu a lăsat telefonul din mână. A intrat rapid în magazin şi-n câteva secunde a ieşit cu un frumos coş cu flori. La ora 17.39 a coborât din maşină, iar la şi 41 a fost înapoi cu tot cu flori. Toată operaţiunea a durat două minute. Fericit că şi-a îndeplinit obiectivul într-un timp-record, Cici a plecat spre casă, unde îl aştepta destinatara florilor, frumoasa Amalia Ştefania (23 de ani). Cei doi şi-au botezat în iarnă fiul, pe Mihai Luca (un an), Amalia fiind, de altfel, şi singura femeie care a reuşit să-l facă tătic pe Cici.

Amalia l-a făcut tătic

Ciprian Rogojan a mai fost căsătorit de două ori. Prima dată cu Georgiana, o coregrafă cu care a lucrat la aceeaşi emisiune, iar a doua oară a ajuns la starea civilă cu Ioana, fiica lui Ion Ariton, fost ministru al economiei din guvernul Boc. Fericirea a găsit-o însă în urmă cu doi ani, în braţele Amaliei, o brunetă focoasă cu veleităţi de cântăreaţă. Însă, de dragul lui Cici, tânăra a renunţat la titulatura de Saya cu care se lansase în showbiz.

Mai multe