Senzuala Sorina şi-a pus numărul de mobil pe zgarda căţeluşei Aryna

5 noiembrie 2009 15:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nou-sosită pe pia­­ţa muzicală românească, Sorina de la Senzual are, pe lângă cântat, şi o pasiune pentru animale. Un Golden Retriever, două pisici şi un porcuşor de Guineea, toţi şi-au făcut loc în casa focoasei brunete care şi-a scris numărul de telefon pe zgarda câinelui.

"Animălu­ţul meu pre­­ferat e o femelă Golden Retriever, pe nume Aryna", spune Sorina.

Deşi are propriul pătuţ, de culoare roz, patrupedul preferă somnul alături de stăpânii ei.

Mai mult, căţeluşa Aryna se uită la televizor: "Eram acasă şi, pe un post tv, rula o emisiune înregistrată cu mine. Aryna a rămas cu ochii aţintiţi asupra ecranului pe toată perioada înregistrării".

Dintre cele mai extravagante accesorii cu care bruneta o răsfaţă pe micuţa ei căţeluşă se remarcă lesa şi zgarda Retrieverului, care sunt inscripţionate cu numele Aryna şi numărul de telefon al cântăreţei, toate bătute cu pietre Swarovski.

Cât despre aspectele neplăcute ale îngrijirii patrupedului, Sorina ne povesteşte de­spre momentul în care căţeluşa intră în călduri: "În loc să plimb un căţel, parcă aş plimba o «herghelie». Dar îi acord circumstanţe atenuante pentru că se adevereşte încă o dată proverbul: «Câinele seamănă cu stăpâna»".

Să înţelegem că şi Sorina are astfel de perioade de două ori pe an?

Mai multe