Şerban & Roxana Copoţ: ”Ne-a dat curaj să mai facem un copil”

10 decembrie 2015 11:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi numărătoarea a început. Tedi, fiul lor de patru ani, va primi în dar un frăţior. O veste cu care cei trei vor întâmpina Crăciunul cu un zâmbet şi mai larg.

Auzisem despre Tedi că este cel mai cumin­te copil din lume. Şi m-am convins de asta la şedinţa foto. Tedi ştie totul despre dino­zauri. Şi, da, este prea simpatic. Prea cumin­te! „De-asta ne şi întrebăm acum cum va fi al doilea băieţel pe care-l aşteptăm. Dacă va fi zvăpăiat, ce ne facem?”, spune soţia lui Şerban (34), Roxana, mângâindu-şi burti­ca. „Tedi is a tough act to follow”, punctează Şerban zâmbind. Şi m-am mai convins de un lucru. Câştigătorul de la Te cunosc de undeva (Antena 1) este foarte pretenţios. Foarte exigent. De-asta cred că şi durează atât de mult acea revenire adevărată la care visează fanii trupei Animal X.

Acum Tedi e celebritatea în familia ta. Îţi asumi asta?

Şerban: Da şi încerc să mă obişnuiesc cu ideea. Deşi eu strălucesc cu aceeaşi intensi­tate, se pare că noua generaţie are o strălu­cire superstelară.

Are înclinaţii spre muzică sau nu ţii să-l canalizezi tot într-acolo?

Şerban: Are ritm, ureche muzicală, îi place să cânte, dar nu bat monedă pe acest lucru, deocamdată trebuie să se bucure de copilă­rie, nu îl oblig să stea agăţat de vreun pian sau de o chitară.

Care e secretul vostru de părinţi de v-a ieşit un copil atât de cuminte?

Şerban: Dragostea. Dacă există dragoste, toate lucrurile vin de la sine.

Roxana: Pentru noi a fost dramatic când am stat bosumflaţi cinci minute pentru că Tedi nu voia să facă ceva. Dar el de­vine dificil doar atunci când i se face foame.

Şerban: Da, aici seamănă cu taică-su. În situaţia asta in­trăm într-o zonă beligerantă. Dacă ne e foame, nu mai înţe­legem nimic. Dar de obicei e atât de cuminte, încât ne-a dat curaj să mai facem un copil.

Asta e vestea cea mare. Tedi ce-a zis despre asta?

Şerban: E foarte bucuros. Vorbeşte în fiecare seară cu buricul mamei şi îi spune lui bebe că e foarte frumos şi că-l aşteaptă să vină pe lumea asta.

Roxana: Ce-o să fie, mami, bebe: frăţior sau surioară?

Tedi: Băieţel.

Roxana: Şi e bine că o să fie băieţel?

Tedi: Da, că o să se joace cu mine.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui interviu!

Mai multe