Şerban Copot a lansat o carte şi un CD pentru copii: "Fiul meu m-a inspirat"

19 noiembrie 2014 0:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cine s-ar fi aşteptat vreodată ca rebelul Şerban Copoţ să devină un familist convins şi să scrie o carte pentru copii? Ei bine, nu doar că aceste lucruri s-au întâmplat, dar artistul plănuieşte mult mai multe surprize pentru cei mici.

Inspirat de fiul său, în vârstă de trei ani, Şerban a scris o carte pentru copii, ce se va pune în vânzare pe data de 22 noiembrie, împreună cu un CD de muzică pentru cei mici.

Toate aceasta sunt rezultatul unei idei care i-a venit în această vară şi care, iniţial, nu se voia a fi decât un manuscris. Cu alte cvinte, Şerban a scris câteva povestiri într-un caiet, pe care intenţiona să îl dăruiască fiului său, la împlinirea a trei ani.

Când au citit însă poveştirile, prietenii l-au sfătuit să le publice într-o carte, ceea ce s-a şi întâmplat. "Fiul meu m-a inspirat şi m-a adus în această lume a copilăriei în care mă simt foarte bine. Iniţial am scris un manuscris, pe care i l-am dăruit fiului meu la împlinirea a trei ani. Prietenii l-au citit şi m-au sfătuit să-l public", a declarat el la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Tot pentru Click!, Şerban a dezvăluit şi secretul relaţiei cu femeia pe care o iubeşte de 10 ani şi care îi este soţie.

"E foarte important să fii sincer cu celălalt. E important ca relaţia ta să nu fie prea publică, pentru că atunci îşi bagă nasul toată lumea", a mai precizat artistul.

Mai multe