Şerban Copoţ şi-a încheiat socotelile cu Animal-X: “Studioul e acum camera copiilor”

12 iulie 2018 13:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Coprezentatorul lui Dan Negru de la “Next Star” (Antena 1) a fost ani la rând în topurile muzicale cu trupa “Animal-X”, pe care a înfiinţat-o în 1999, Vierme şi Şopârlă. Şerban Copoţ ne-a povestit cum, în viaţa lui, televiziunea a luat de tot locul muzicii, dar şi ce s-a întâmplat cu studioul de înregistrări de odinioară.

Din 1999 face parte din trupa “Animal-X”, unde s-a ales cu porecla Hienă. A lansat hituri după hituri, însă din 2014, după ce au sărbătorit 15 ani de existenţă, băieţii au lăsat-o mai moale cu muzica. Acum, Şerban Miron Copoţ (37 de ani) este coprezentator la emisiunea “Next Star”, de la Antena 1, dar şi coprezentator la “iUmor”. L-am întâlnit pe Şerban pe 11 iulie, la Hotel Caro, la un party organizat de un celebru lanţ de hipermarketuri, care a lansat campania “ABC-ul pentru o viață deplină”, şi unde artistul a fost invitat să ţină un discurs. Am stat de vorbă şi am aflat ce s-a întâmplat cu studioul lui de înregistrări, dar şi cum arată viaţa lui fără muzică.

„Fostul meu studio de înregistrări a devenit camera copiilor. Nu le-am povestit despre trecutul meu muzical. Ştiu foarte puţin, dar nu am insistat pe subiectul acesta absolut deloc. Le-am pus câteva piese, o dată sau de două ori. Au trecut 18-19 ani de atunci. Muzica nu e un capitol închis, nu poţi închide o pasiune. Suntem într-o pauză adaptată la  necesităţile fiecăruia dintre noi. Fostul studio de înregistrări l-am transformat în camera de joacă a copiilor mei, Tedy (6 ani) şi Alexandru (2 ani). Camera de mixat a fost transformată tot în cameră de copii şi camera de voci e biroul unde îmi fac ilustraţii şi treaba mea pe care o mai am. Nu mai am legătură cu muzica. Televiziunea e cea care mă pasionează acum”, ne-a spus Şerban.

Întrebat dacă vrea să aibă propria emisiune, ne-a spus că “lucrurile astea vin la momentul oportun”. “Pentru mine e un început tot ce înseamnă cariera în televiziune. Trebuie să mai învăţ multe lucruri din meseria asta, pentru că este o meserie, şi la momentul oportun cred că voi învăţa să fac şi alte lucruri. Nu sunt în vacanţă, încă filmez momentan pentru “Next Star”, până pe 25 iulie. Nu aş pleca într-un reality show, nu-mi permit să stau departe de familie. Tedy, fiul meu cel mare, începe şcoala, în toamnă va fi clasa 0. Şi sunt nişte momente importante, în care e important ca tatăl să fie aproape. Acasă o ajut pe soţia mea cât pot, gătesc fructe de mare, peşte, lucruri mai deosebite, sunt genul de bucătar de cursă lungă, doar din pasiune. O să avem o vacantă la bunici, aici în România, pentru că nu am timp să plecăm din ţară”, ne-a povestit Şerban Copoţ.     

Mai multe