Șerban Copoț, surpriză emoționantă pentru soția lui după ce a născut

21 martie 2016 7:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri (18 martie), Șerban Copoț, cunoscut drept „Hienă” de la Animal X, a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui, Roxana, a adus pe lume un băiețel, care a cântărit 3,2 kg la naștere. Artistul este în culmea fericirii, iar valurile de felicitări au curs lanț pe rețeaua de socializare Facebook. Șerban i-a făcut o surpriză partenerei lui de viață și a publicat un mesaj emoționant pe pagina lui personală.

Șerban Copoț nu-și mai încape în piele de fericire. A devenit tătic pentru a doua oară și a răsfățat-o pe soția lui cu flori. Artistul a publicat un portret de familie și le-a transmis un mesaj fanilor, pe rețeaua de socializare Facebook: „Vă mulțumim din suflet pentru urări, încurajări și gânduri bune! Și mami și bebe sunt bine, iar noi, restul de băieți, suntem veseli și fericiți!”.

Şerban şi Roxana mai au împreună un băiat, Tedi, de 4 ani. Noul membru al familiei Copoț va fi adus acasă la începutul acestei săptămâni. Părinții micuțului i-au pregătit deja camera cu toate cele necesare, iar pereții dormitorului sunt pictați cu personaje din basme.

Mai multe