Şerban Copoţ, transformat în solistul de la Prodigy! Asemănările sunt uluitoare

28 noiembrie 2016 15:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Șerban Copoț s-a metamorfozat în artistul său preferat din perioada adolescenței, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. Transformarea a fost cu adevărat spectaculoasă și a necesitat ore de muncă. Artistului i s-a aplicat o mască ce imită pielea, care i-a acoperit părul, și deasupra ei a fost așezată o perucă întocmai ca frizura nonconformistă a vedetei britanice.

Șerban Copoţ s-a trasformat radical. Artistul a spus că și-a dorit de mai mult timp să ajungă să joace acest rol, deoarece The Prodigy a fost formația lui preferată în timpul adolescenței. Practic, mulțumită pieselor trupei britanice, el a căpătat și mai mare dorință de a se lansa în muzică, alături de Animal X.

“Le cunosc aproape tot repertoriul. Am fost foarte fericit pe scenă. Și am fost foarte fericit să interpretez acest personaj! Mi-am împlinit un vis”, a declarat Șerban.

Tedi, băiatul cel mare al lui Șerban, s-a aflat pe platourile de filmare. Înainte de prestația de pe scenă, micuțul și-a întâlnit tatăl, costumat precum Keith Flint și a exclamat uimit spunând “Tata, arăți ca un clovn!”.

Membrii juriului “Te cunosc de undeva” au fost uimiți de prestația energică a lui Șerban. Andreea Bălan a apreciat transformarea ca fabuloasă, Andrei Araditz a remarcat furia și energia cu care artistul a evoluat pe scenă, iar Ozana Barabancea i-a recunoscut performanţa. 

Șerban Copoț, solistul trupei Animal X și prezentator al emisiunii iUmor de la Antena 1, este tatăl a doi copii, un băiat de patru ani și jumătate și un al doilea băiețel, de două luni.

Mai multe