Sergiu Nicolaescu: «Bolile m-au slăbit 23 kg»

28 octombrie 2009 18:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul regizor se consideră împlinit pe plan profesional, adăugându-şi în palmares încă o comedie de zile mari, „Poker", ale cărei filmări vor fi finalizate în curând: „Abia aştept ca filmul să apară în cinematografe. Suntem în termen şi în şapte zile terminăm toată treaba. Toată pelicula va beneficia doar de 26 de zile de filmare", a spus, cu bucurie în glas, regizorul pentru Click!

În ultima vreme, Sergiu Nicolaescu este vizibil mai slab, însă marele artist susţine că scăderea în greutate este urmarea firească a bolii de care a suferit.

În ianuarie 2008, el a fost operat, la Spitalul Elias, de hematom cranian, iar recuperarea fizică a fost destul de delicată.

„Bolile m-au pus la pământ. Din această cauză am dat jos 23 de kilograme, cu toate că eu nu mi-am dorit niciodată să slăbesc. Este o dietă pe care nimeni nu şi-ar dori-o", a mai spus regizorul pentru Click!

Dinică scos din «Poker», Găitan aşteptat la filmări

Sergiu Nicolaescu a vrut să mizeze, pentru noua sa producţie cinematografică, şi pe talentul actorilor Gheorghe Dinică şi Vladimir Găitan, dar sănătatea le-a jucat feste celor doi: „Pentru că Dinică este foarte bolnav, m-am văzut nevoit să îl scot din film. Lui Găitan i s-a făcut rău pe platourile de filmare. Am chemat Salvarea, care l-a dus la Urgenţă. E bine, îl aştept să revină!"

Spre bucuria familiei şi a fanilor săi, starea de sănătate a lui Dinică s-a îmbunătăţit.

Surse medicale din Spitalulul de Urgenţă susţin că rinchii şi plămânii actorului încep să funcţioneze.

Mai multe