Sexy-casnica de la «Masterchef» îşi ascunde faţa arsă

24 noiembrie 2016 10:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost internată în spital, după ce s-a ars pe faţă şi pe mâna dreaptă, în bucătărie. De câteva zile, Andreea Moldovan (29 de ani) a revenit acasă, însă, atunci când iese pe stradă, „sexy-casnica” de la “Masterchef” se „deghizează” pentru a nu-i fi văzute bandajele care îi acoperă arsurile. Aşa au surprins-o ieri dimineaţă fotoreporterii Click!

Fotoreporterii Click! au surprins-o, ieri dimineaţă, la prima oră, în cartierul Băneasa, când se ducea la atelierul de dulciuri. Greu de recunoscut! Practic, din imaginea „sexy-casnicei” nu mai rămăsese nimic, întrucât Andreea era bine înfofolită, astfel încât să nu i se vadă bandajele şi să nu fie recunoscută pe stradă. Pe cap purta o eşarfă care îi acoperea bine fruntea şi obrajii, iar pe ochi avea o pereche de ochelari supradimensionaţi care îi „camuflau” restul feţei, Andreea reuşind, astfel, să-şi ascundă urmele arsurilor de pe faţă. De asemenea, mâna dreaptă îi era bandajată, iar degetul arătător era imobilizat cu o atelă. Era evident că bruneta nu-şi poate folosi prea bine mâna dreaptă, pe care încerca s-o protejeze. Tocmai de aceea medicii i-au recomandat ca, deocamdată, să ia o pauză de la bucătăreală.

Andreea Moldovan s-a remarcat, în urmă cu patru ani, la concursul culinar „Masterchef” (PRO TV). Atunci, i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit. Se pare că tânăra chiar se pricepe la dulciuri, motiv pentru care, anul trecut, şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, în cartierul Băneasa din Capitală. Tocmai aici s-a petrecut accidentul care, în urmă cu o săptămână, a băgat-o pe Andreea în spital. În timp ce gătea, „sexy-casnica” s-a ars pe mâna şi pe braţul drept, dar şi pe faţă. 

Medicii de la Spitalul de Arsuri i-au îngrijit rănile, bruneta neavând nevoie de operaţie. Totuşi ea a trebuit să stea internată în spital câteva zile, pentru ca rănile să îi fie toaletate şi monitorizate.

De curând, frumoasa brunetă a revenit acasă, lângă fiica sa Ava (7 ani) şi soţul său Bogdan, alias DJ Optick. „Andreea se simte bine, însă, nu dorim să vorbim despre ceea ce s-a întâmplat. Important este că e bine”, ne-a mărturisit Bogdan. Medicii au asigurat-o pe frumoasa brunetă că nu va rămâne cu semne pe faţă. „A fost o arsură cu grad mic, care s-a limitat la stratul superficial al pielii, cu roşeaţă locală, fără să prezinte băşici şi care se vindecă în 3-6 zile. După acest incident casnic, ea nu va rămâne cu urme, ba, din contră, faţa ei va fi mult mai frumoasă, întrucât această mică arsură a redus din imperfecţiuni: riduri sau semne minore”, ne-au spus surse medicale de la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reaparatorie.

A făcut furori în jungla africană

Anul trecut, Andreea Moldovan a fost concurentă într-o altă emisiune-concurs de la PRO TV. Este vorba despre „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!”. Aventura Andreei în jungla africană, unde s-a desfășurat emisiunea, s-a încheiat după 18 zile, timp în care, pe parcursul probelor pe care a trebuit să le dea, a mâncat viermi, ouă fermentate, măruntaie de miel şi ochi de peşte. Pe parcursul show-ului, „sexycasnica” și actorul Vladimir Drăghia s-au apropiat mai mult, stârnind, astfel, tot felul de comentarii din partea celorlalți concurenți.

Mai multe