Sexy-saxofonista Doina Spătaru, manechin de pălării pentru “soacră”

14 mai 2018 12:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul trecut s-a remarcat la „Vocea României”, unde a făcut parte din echipa Loredanei, iar apoi ofertele de concerte şi de apariţii TV au venit una după cealaltă. Doina Spătaru a cântat cu Holograf, iar acum a devenit şi fotomodel pentru „soacra” sa, designer de pălării.

Blondă, înaltă, sexy, as la saxofon, instrument pe care îl studiază din adolescenţă. Doina Spătaru (32 de ani) ne-a cucerit anul trecut la “Vocea României”, apoi a urcat pe aceeaşi scenă, la Sala Palatului, cu Loredana Groza şi cu trupa Holograf. A cântat şi la ziua lui Dan Bitman, dar şi la alte evenimente private. De curând, solista a primit propunerea de fi model pentru Cristina Dumitru Moroianu, „soacra” sa, mama iubitului ei, Daniel Dumitru, o doamnă care face pălării cu personalitate. „Aş vrea să-i urez la mulți ani doamnei care face minuni cu mâinile sale! Este vorba despre designerul Cristina Dumitru Moroianu, care este o femeie îndrăgostită de frumos şi care confecţionează pălării speciale! Ea gravitează în jurul a tot ceea ce înseamnă stil și eleganță”, spune saxofonista.

Povestea acestor pălării a început odată cu dorința de a purta, la orice eveniment la care participă, un accesoriu unicat. Întotdeauna a confecționat vestimentații lucrate manual, atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, care nu au trecut neobservate de cei din jur. Tocmai din acest motiv a dorit să ofere și altor doamne şi domnișoare plăcerea de a purta pălării elegante. Și-a dorit ca imaginea brandului să fie reprezentată de familie, mai exact de fiica sa, Iulia, și de artista Doina Spătaru, cunoscuta saxofonistă, prietena fiului său, Daniel.

Mai multe