Sfârcurile Iuliei Vântur au prins viaţă în cabina de probă - VIDEO EXCLUSIV

9 iulie 2014 23:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Vântur e îndrăgostită de India! Recent, blonda a dat fuga la cumpărături să-şi procure haine pentru următorul concediu ce-l va petrece acolo.

Acum aproape 4 ani, Iulia Vântur (33 de ani) mergea pentru prima dată în India, ţară care a primit-o cu braţele deschise. Dacă atunci a stat doar 10 zile, a doua vacanţă a găsit-o în braţele actorului Salman Khan (48 de ani). Vedeta e însă numai cu gândul la meleagurile indiene, unde are de gând să-şi mai petreacă un concediu.

Recent, blondina a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la cumpărături, într-un centru comercial din Capitală. Iulia a dat iama în raioanele cu ţinute de vară. Ea a probat mai multe rochii, asemănătoare sariului, rochia tradiţională care se poartă în India.

S-ar părea că Iulia se gândeşte serios să se întoarcă pe meleagurile fostului ei iubit, care a şi lansat-o la Bollywood. Potrivit jurnaliştilor indieni, Salman Khan va organiza o petrecere, iar românca noastră este pe lista de invitaţi, alături de câteva actriţe indiene, precum Sangeeta Bijlani, Jacqueline Fernandez şi Daisy Shah.

Mai multe