Şi-a ascuns sarcina timp de opt luni! Ce blondă urmează să nască

1 aprilie 2015 18:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când eşti vedetă îţi permiţi tot felul de mofturi, care mai de care mai ciudate. În loc să împărtăşească bucuria de a deveni mămici cu prietenii şi fanii, unele vedete au decis că e mai bine să îşi ascundă sarcina. Printre ele se numără şi Kitty Cepraga. Blonda e plecată de ceva vreme din România, de aceea, fosta VJ-iță de la MTV, duce o viaţă liniştită la Roma, în Italia.

Cristina Cepraga, care locuieşte de mai bine de 11 ani în străinătate, a preferat să fie discretă cu viaţa sa personală, motiv pentru care a ascuns faptul că este însărcinată în opt luni. Recent, Kitty a publicat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care i se vede burtica de gravidă. Reacţiile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară, aceştia felicitând-o pentru sarcină.

''Însărcinată în opt luni. Nu e o glumă de 1 aprilie'', a scris frumoasa blondă la descrierea pozei de pe reţeaua de socializare.

Kitty Cepraga este bine cunoscută publicului de pe vremea când era VJ la MTV. Deşi provine dintr-o familie care a avut mereu legături cu arta şi jurnalismul, mama ei fiind regizor muzical, iar tatăl jurnalist, aceasta a luat calea străinătăţii, unde a ajuns să fie actriţă.

De când e stabilită în Italia, aceasta şi-a schimbat şi numele, în Kristina Cepraga. Marea dragoste a întâlnit-o tot în ţara ei de adopţie. Ea e căsătorită din anul 2011 cu James, cei doi jurându-şi credinţă veşnică de Sf. Constantin şi Elena, iar nunta a fost una restrânsă, doar cu câţiva prieteni, rude şi colegi.

Mai multe