Şi-a bronzat trupul sexy în vacanţa de vară, alături de tot familionul

6 septembrie 2017 19:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce şi-a lansat primul volum de poezii, “Dragostea 3D”, o carte dedicată soţului ei, Walter Zenga, Raluca Zenga a avut parte de o vacanţă maraton alături de familie.

A vizitat locuri superbe şi şi-a încărcat bateriile, pentru a se reîntoarce cu noi idei pentru următoarele sale proiecte. O împătimită a festivalurilor de muzică, ea şi-a făcut un traseu de invidiat.

“În Praga am fost în excursie pentru a-mi vedea două dintre trupele preferate în concert, Guns’N Roses şi Biffy Clyro, descoperind totodată un oraş fermecător, în al cărui centru vechi am petrecut ore plimbându-ne printre clădirile în stil baroc şi bisericile medievale gotice. Am cedat până la urmă asaltului de trdelnik (kurtos kalacs local) umplut cu îngheţată”, a povestit Raluca.

După Praga, Zenga Family a optat pentru alte excursii în Milano, Barcelona, Ibiza şi Budapesta. Începutul toamnei i-a prins însă în Anglia şi în Scoţia. Pentru destinaţiile cu plajă şi mult soare, Raluca şi-a pus în bagaje mai multe costume de baie menite să-i scoată în evidenţă trupul perfect.

Mai multe