Şi-a operat sau nu Iulia Albu nasul? Imaginea care o "incriminează"

20 ianuarie 2017 15:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

O fotografie alături de medicul estetician care a operat-o în trecut la glezne a creat o adevărată isterie pe pagina de Facebook a Iuliei Albu. Fanii vedetei tv s-au întrebat de ce apare fosta soţie a lui Mihai Albu alături de un plastician dacă nu cumva i-ar fi trecut pragul din motive strict personale. Misterioasă, celebra jurată nu a clarificat deloc lucrurile, ci şi-a lăsat admiratorii în ceaţă. Click! vă prezintă însă două fotografii în care vedeta pare că şi-ar fi făcut o mică modificare a nasului încă de anul trecut.

Iulia Albu a ajuns din nou în preajma medicului Florin Juravle, la care în toamna lui 2015 şi-a operat gleznele. Deşi se declară împotriva operaţiilor estetice şi militează pentru naturaleţe, fashion-editorul şi-a corectat în trecut un complex de care suferea şi nu ar fi exclus să fii prins gustul bisturiului. 

Jurata de la "Bravo, ai stil" şi-a făcut o operaţie estetică foarte complicată la nivelul gleznelor în urmă cu mai bine de un an. Interventia a fost o reuşită, dar fashion-editorul a trecut printr-un adevărat calvar atunci. Nu putea să meargă mai mult de zece minute pe jos şi picioarele i se umflau foarte mult. Vedeta a apelat la medicul specialist Florin Juravle pentru a-şi tăia gleznele, deoarece acuza de mai multă vreme probleme locomotorii şi nici nu era pe deplin mulţumită de forma lor estetică. Acum, pare că a ajuns din nou pe mâna lui.

Joi seara, Iulia a publicat o forografie cu acelaşi medic plastician, iar fanii au sărit ca arşi, speculând imediat că Iulia ar fi apelat la serviciile lui. Au existat voci care i-au reproşat vedetei că şi-a operat nasul, însă jurata nu le-a răspuns clar, ci a lăsat totul învăluit în mister. "Dacă nu este Photoshop, ţi-ai operat nasul!", a fost unul dintre comentariile lăsate pe site-ul oficial al vedetei.

Click! vă arată două fotografii cu vedeta din anii 2011 şi din 2016 în care nasul ei pare că ar suferit mici modificări de-a lungul timpului.  

Mai multe