Şi-a pus silicoane la două luni după ce a divorţat

12 iulie 2016 22:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă aţi fost fani ai telenovelelor “Inimă de ţigan”, “Regina” sau “Aniela”, nu se poate să nu v-o amintiţi pe actriţa Majda Aboulumosha (28 de ani). Frumoasa mulatră, care se trage din mamă româncă şi tată libanez, a început recent un nou capitol în viaţă, după ce în luna mai a divorţat, la notar, de solistul J.

Yolo, după 3 ani de mariaj şi 3 de relaţie. Şi, pentru că există viaţă după divorţ, Majda a început să se ocupe mai mult de ea şi să se retuşeze pe ici, pe colo, mai ales că avea nevoie de o tonifiere, după ce a slăbit 23 de kilograme într-un an. Aşadar, luni, la o celebră clinică estetică din Turcia, Majda a suferit o operaţie de mărire de sâni, optând pentru implanturi de 285 de mililitri. “Operaţia a durat 3 ore şi jumătate, totul a decurs foarte bine.

Sunt foarte mulţumită de rezultat. La nici două ore de la operaţie m-am dat jos din pat şi m-am fardat, ceea ce înseamnă că durerile mele nu sunt foarte mari. Am interdicţie la efort fizic, trebuie să port bustiera mult timp de acum înainte, vreo 3 luni, am voie să dorm doar pe spate o perioadă, nu am voie să mă expun la soare”, ne-a spus, ieri, Majda.

Mai multe