Şi-a ridicat fusta în cap! Ilinca Vandici, în ipostaze compromiţătoare din cauza unei insecte

27 octombrie 2017 19:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil", Ilinca Vandici a trecut prin nişte clipe de spaimă în timpul filmărilor. O insectă a intrat sub rochia ei, panicând-o foarte tare. Nu a mai ţinut cont că este pe platoul de filmare şi şi-a ridicat rochia în cap, spre amuzamentu colegilor de platou şi a concurentelor.

Ilinca Vandici nu a mai ţinut cont că este filmată şi şi-a ridicat rochia în cap pentru a scăpa de insecta buclucaşă. A început să ţopăie şi să dea din mâini incontrolabil pentru a alunga insecta zburătoare şi a cerut ajutorul colegului şi prietenului său, designerul Răzvan Ciobanu.

El nu a stat pe gânduri şi a ajutat-o pe Ilinca să se calmeze, asigurând-o că insecta şi-a luat zborul. După câteva secunde de râs copios, Ilinca şi-a reluat activitatea, reuşind să treacă cu brio peste micul incident neplăcut. Unul dintre membrii juriului, Raluca Bădulescu, s-a bucurat de eveniment şi a adăugat că Ilinca are un corp de invidiat.

Deşi a dat naştere unui băieţel acum câteva luni, Ilinca are un trup tonifiat şi nu a luat în greutate multe kilograme în timpul sarcinii. În cadrul emisiunii îmbracă rochii vaporoase care îi accentuează silueta zveltă şi poartă tocuri foarte înalte. 

Mai multe