Şi-a riscat viaţa după o filmare: «Aveam halucinaţii la volan»

31 mai 2016 14:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu e uşoară viaţa de artist. Implică multe drumuri, concerte, proiecte noi care trebuie promovate. Folcloristul Daniel Trifu a trecut şi el recent printr-o astfel de perioadă aglomerată şi era să o păţească.

Săptămâna trecută, Daniel Trifu şi echipa sa au filmat la Chişinău videoclipul celei mai noi piese ale sale, “Ce mai cai am călărit”. Filmările s-au derulat într-o singură zi, într-un cadru de vis, în mijlocul naturii, şi au beneficiat de suportul unei echipe de actori profesionişti. Drumul lung, agitaţia şi stresul şi-au spus cuvântul, iar la întoarcere oboseala l-a învins pe artist. “Nu dormisem trei zile şi trei nopţi. Din cauza stresului şi a oboselii acumulate, la întoarcere mi se părea că toate maşinile intră în noi. Deşi aveam şoferi, eram atât de speriat încât i-am dat la o parte de mai multe ori şi m-am pus eu la volan. Aveam halucinaţii, cântam ca să nu adorm. Aşa am ţinut-o tot drumul până acasă – când la volan, când în dreapta, mort de frica unui accident”, a povestit Daniel Trifu.

La piesa pentru care şi-a riscat, astfel, viaţa a muncit un an de zile, timp în care s-a chinuit să o aducă la forma finală. Iat-o mai jos.

Mai multe