Şi-a scos iubita în lume la nunta lui Pepe! Un cunoscut actor, săruturi pătimaşe cu o brunetă

21 iulie 2014 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost în deprisie pentru că iubita l-a părăsit, Costin Mărculescu pare că şi-a găsit în sfârşit jumătatea. Actorul s-a afişat la nunta lui Pepe cu o domnişoară brunetă cu care a făcut risipă de gesturi tandre.

Nu i-a păsat de nimeni şi de nimic. Costin Mărculescu nu a mai ţinut cont că se află în public şi la nunta lui Pepe a dat frâu liber sentimentelor pe care le nutreşte faţă de o brunetă misterioasă. Actorul şi-a luat partenera de mână şi s-au retras preţ de câteva minute în curtea bisericii, unde s-a ţinut ceremonia religioasă, timp în care s-au sărutat cu foc. La fel au făcut şi la restaunartul unde s-a ţinut petrecerea. Cei doi îndrăgostiţi au ieşit de mai multe ori din local şi au fost văzuţi în ipostaze tandre. 

Costin Mărculescu s-a iubit  doi ani cu Alexandra Demeter. Tânăra a pus punct relaţie cu actorul în primăvara anului trecut chiar înainte de nuntă. După o perioadă tumultoasă, în care omul de televiziune a vrut chiar să-şi pună capăt zilelor, Costin Mărculescu pare că şi-a găsit liniştea sufletească.

"Ne cunoaştem de câteva luni. Da, este iubita mea", a declarat actorul pentru Click! 

Mai multe