Şi-a uitat sutienul acasă! Ce blondă de la noi a apărut în sânii goi la TV VIDEO

24 iulie 2014 23:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă temperaturile sunt numai bune pentru a obţine un bronz perfect, Simona Traşcă mai apelează şi la solar pentru a fi cât mai ciocolatie.

Blondina nu este tocmai adepta solarului, dar îl mai foloseşte, din când în când, pentru a obţine rapid o culoare a pielii mai închisă. "La soare nu mă duc, stau prost cu nervii şi mă plictisesc repede. Nu merg des la solar, cam 10 minute la două-trei săptămâni. Cât să prind o nuanţă. Eu nu m-am înnegrit niciodată, deşi aş vrea. Trebuie să ai şi pigmet să te înnegreşti...", a spus ea, la emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Spre fericirea telespectatorilor, blondina şi-a uitat sutienul acasă, iar sânii proaspăt siliconaţi i s-au văzut în toată splendoarea. "După operaţie, două luni nu am venit la solar, acum nu am nicio restricţie", a mai spus Traşcă.

Deşi încearcă mereu să fie cu zâmbetul pe buze, Simona ascunde în suflet o mare suferinţă. Moartea fratelui ei a afectat-o enorm, iar atunci când îşi aduce aminte de el, are lacrimi în ochi.

"Sâmbătă îi facem pomana de trei luni. Nu o să stau să spun toată ziua asta, dar eu plâng foarte mult acasă. Îl iubesc mult. Cred foarte mult în Dumnezeu, mă rog şi dimineaţa, şi seara şi în cursul zilei", a mai precizat ea.

Simona a recunoscut că are, de opt luni, o relaţie cu un bărbat care nu vrea să apară pe sticlă. "El nu e persoană publică, trebuie să îi respect decizia. Nu vrea să îi dezvălui identitatea, şi îl înţeleg. Nu toată lumea vrea să apară la televizor. Nici mie nu mi-e uşor, dar când am început, nu mi-am dar seama de consecinţe. Aum e prea târziu, deja m-am obişnuit. Iubitul meu nu-mi face cadouri. Cadoul meu este chiar el. Mă face fericită şi nu-mi doresc nimic mai mult. În 8 luni, nu i-am cerut nimic. Mi-a dat un cadou de ziua mea. Iubirea se poate demonstra şi altfel, nu neapărat prin cadouri. Valorează mai mult o îmbrăţişare sau un "Te iubesc" decât un cadou", a mai declarat "Pamela de România".

Mai multe