Şi-a vizitat tatăl la azil, după vacanţa de pomină din SUA

17 august 2016 21:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o lună și jumătate de stat în America, Irinel Columbeanu (59 de ani), însoțit de fiica sa, Irina, a revenit marți, în țară. Afaceristul nu și-a făcut alt program, decât după ce și-a vizitat tatăl la azil.

Astfel, miercuri de dimineață, milionarul și-a făcut drum la casa de bătrâni de la Snagov, acolo unde Ion Columbeanu locuiește din aprilie. Tatăl și fiul au petrecut câteva ore, în grădină, timp în care Irinel i-a povestit despre experiența de peste Ocean

. ”Chiar dacă nu s-au mai văzut, față-n față, de săptămâni bune, Irinel a vorbit în permanență cu tatăl său prin intermediul internetului, din America. Acesta a fost informat despre toate activitățile pe care domnul Columbeanu le are la cămin, de tratamentele sale”, ne-a spus patronul Ion Cassian.

După cum se știe, afaceristul și-a dus fiica la mama ei, Monica Gabor, pentru a petrece vacanța de vară din programul care i se cuvenea prin lege. Deși a plecat cu inima strânsă, acolo, Irinel s-a descătușat, pentru că Irina a fost încântată să-și revadă mama, iar el a  putut să se distreze liniștit alături de prietenul său Nick Rădoi. 

Mai multe