Şi-au rupt opincile pe manelele inventate pe loc de Minune

31 august 2015 22:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Botezul fetiţei lui Pepe şi a Ralucăi cu siguranţă a fost evenimentul lunii august. Artistul a ţinut ca petrecerea să fie ca la carte, astfel că a avut muzică de voie bună şi mesele pline de bunătăţi. Cheful, la care s-au strâns peste 250 de persoane, a fost însufleţit de Adrian Minune şi Anda Adam.

Mâncare bună, muzică pe măsură şi băutură fină- acestea au fost ingredientele potrivite pentru ca petrecerea de botez a micuţei Rosa Alexandra să „bubuie” tot showbizul.  Totul s-a întâmplat la Aristocrat Events Hall, duminica seara, mai precis de la orele 19.00 şi până la ora 6 dimineaţa.

În cele 11 ore, invitaţii lui Pepe şi ai Ralucăi s-au delectat cu un meniu de fiţe, însă atmosfera a făcut toţi banii. Şi asta pentru că artişti precum Anda Adam, trupa Gypsi Casual şi Adrian Minune nu i-au lăsat o clipă pe invitaţi să stea pe scaune. Aceştia şi-au rupt tălpile la pantofi pe muzica blondei, însă cireaşa de pe tort a fost show-ul lui Minune. În momentul în care manelistul a pus mâna pe microfon, toţi l-au înconjurat şi au început să filmeze cu telefoanele. 

Cei mai cuprinşi de dedicaţii au fost naşii fetiţei, Andra şi Cătălin Măruţă. Pentru ei, Minune a compus ad-hoc o manea specială: ”Ce familie neicuţă, ea Andra mea şi Măruţă/Cum să nu fii fericit, când pe primul loc în viaţa ta e familia”! Momentul acesta nu i-a făcut să lăcrimeze, însă a scos o sută de euro din buzunarul lui Pepe. Finul i-a făcut o dedicaţie naşei Andra, iar aceasta a ascultat impresionată şi a dansat strângând-o în braţe pe Raluca.

Se pare că manelistul are mare simpatie pentru soţia lui Măruţă, pe care a surprins-o cu nu mai puţin de 500 de trandafiri, de onomastica ei, întrucât o mai cheamă şi Alexandra. Dacă adulţii s-au unduit pe manele, cei mici s-au bucurat de momentul oferit de cele trei ursitoare. Şi, bineînţeles, de candy bar şi de tortul în formă de carusel de la Dulce by Paula. A cântărit 35 de kilograme şi a fost plin de vişine şi ciocolată belgiană. „Tema a fost trandafirul, Rosa-numele fetiţei, aşa că s-a regăsit. Petalele, bobocii de trandafiri, căluţii, dantelele din zahăr au fost creionate mai întâi şi apoi realizate de noi în decursul a două săptămâni. Cremă fină din ciocolată Callebaut, vişină, blat de ciocolată şi un strat subţire din ciocolată crocantă”, a declarat Paula Lepădatu, de la cofetăria Dulce by Paula. La plecare, cele 100 de familii i-au lăsat lui Pepe în jur de 40.000 de euro, fiecare punând în plic cam 4-500 de euro.

Mai multe