Şi cu bărbaţii după gratii, viaţa merge înainte

12 iulie 2017 21:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

În timp ce bărbaţii lor îşi ispăşesc pedepsele în penitenciarul Jilava, Valentina Pelinel şi Laurette Atindehou îşi văd liniştite de viaţă. Blondina lui Borcea se bronzează la piscina din Moghioroş, iar mulatra lui Ciprian Nistor a ales soarele din Mamaia.

Unii le compătimesc pe domniţele ale căror soţi se află la puşcărie. Cred despre ele că udă pernele cu lacrimi în fiecare seară, însă, în realitate, viaţa acestora este mult mai frumoasă.

Două dintre vedetele care dovedesc acest lucru sunt chiar Laurette Atindehou (33 de ani) şi Valentina Pelinel (36 de ani). Mulatra a luat drumul mării imediat ce a venit canicula.

Ea preferă Mamaia, pentru că acolo se distrează pe cinste.

Din primăvara acestui an când s-a căsătorit în penitenciar cu afaceristul timişorean Ciprian Nistor, mulatra o ”arde” doar cu fetele şi asta pentru că soţul este gelos şi nu ar suporta să vadă vreun mascul în preajma ei.

Doar vara trecută şi-a bronzat picioarele şi silicoanele alături de magnatul Ion Ţiriac, însă iată că de proape cinci luni respectă statutul de nevastă. Ce-i drept, are şi de ce, având în vedere că afaceristul acuzat de evaziune fiscală în valoare de 3 milioane de euro îi oferă totul pe tavă. Laurette s-a bronzat cu prietenele ei, apoi în weekend s-a distrat la superconcertul Neversea.

În schimb, Valentina a ales să rămână în Bucureşti. Combinată cu afaceristul Cristian Borcea care se află la Penitenciarul Jilava, condammnat în Dosarul Transferurilor, Pelinel se bucură de o viaţă de huzur şi nu duce grija zilei de mâine. Are şofer, bucătăreasă, bone şi personal pentru menaj, aşa că singura ei grijă este copilul pe care-l are cu Cristian şi complexul de evenimente din Drumul Taberei.Fosta manechină nu a ajuns vara aceasta la mare, însă se bucură de soare şi de bronz la ştrandul care-i intră în atribuţii.

Mai multe