Şi frumoasă, şi cumpătată! Nevasta lui Mădălin Voicu vânează chilipiruri

19 septembrie 2016 15:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălin Voicu (64 de ani) are acasă o mândreţe de nevastă. Pe lângă faptul că e tinerică şi frumoasă, Carmen (36 de ani) e şi econoamă şi ţine cu casa. Pictoriţa a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click! la un magazin de mobilă din Capitală, unde a studiat cu atenţie piesele cu reduceri substanţiale.

Carmen Olteanu e o apariţie! Nevasta lui Mădălin Voicu se poate lăuda cu o siluetă care îi permite să poarte orice. Îmbrăcată într-o rochiţă scurtă, care îi scotea în evidenţă picioarele interminabile, Carmen a ieşit la cumpărături.

Pictoriţa s-a oprit la un magazin de mobilă din nordul Capitalei şi a studiat cu atenţie mobilierul de grădină. Chiar dacă vara a trecut, bruneta preferă să cumpere mobilier de grădină atunci când e redus. Iar la magazinul cu pricina erau reduceri şi de 75 %.

Carmen s-a plimbat de colo-colo şi când vreun leagăn la preţ redus îi făcea cu ochiul se oprea şi-l trăgea în poză, semn că nu face nici o mişcare fără a-şi consulta soţul. După ce a schimbat câteva mesaje, pictoriţa a plecat acasă fără nimic.

Mădălin Voicu şi Carmen Olteanu s-au căsătorit în august 2015, iar nunta a avut loc în mare secret. Mădălin Voicu este la a doua căsătorie, după mariajul de 20 de ani cu Adriana Voicu.

Mai multe