Sicriul alb cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan, depus la capela cimitirului Bellu

17 aprilie 2018 11:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ionela Prodan a stat utima lună din viaţă la Spitalul Elias, unde medicii au încercat să o salveze. Luni seara (16 aprilie), ei au constatat decesul în urma unui stop cardio-respirator. Alături de ea s-a aflat până în ultima clipă, fiica ei Anamaria Prodan. Vedeta s-a ocupat de toate pregătirile pentru înmormânatarea care va avea loc joi. Impresara i-a comandat artistei un sicriu alb.

Anamaria Prodan nu a închis un ochi toată noaptea de luni spre marţi. De altfel, ultimele două luni au fost un calvar pentru vedetă. Impresara şi-a anulat vacanţa în Dubai pentru a rămâne lângă mama ei în spital şi şi-a trimis fiul acolo, pentru a-şi dedica exclusiv timpul Ionelei Prodan. S-a rugat continuu şi a mers până la mormântul lui Arsenie Boca în speranţa că mama ei îşi va reveni. Nici specialiştii pe care Anamaria i-a ales ca să se ocupe de mama ei nu au reuşit să o salveze, pentru că organismul ei slăbit nu a mai răspuns tratamentului. Marţi dimineaţă, o maşină mortuară a adus un sicriu alb pentru artistă. Trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan va fi depus la capela cimitirului Bellu. 

"Cei ce vor să-și ia rămân bun de la mama mea Ionela Prodan o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti ), joi 19 aprilie, ora 12.00. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant", a notat Anamaria Prodan pe contul ei de socializare, acolo unde a primit mii de mesaje de condoleanţe. 

Mai multe