Silvia Chifiriuc se destăinuie. Motivul pentru care Petrus a cunoscut-o pe Oana de abia acum

28 iunie 2014 11:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Silvia Chifiriuc l-a însoţit pe soţul ei, Petre Roman, la nunta Oanei Roman, unde actuala nevastă a fostului premier a făcut pentru prima oară cunoştinţă cu familia soţului.

Deşi relaţiile dintre ei nu au fost chiar perfecte, Silvia fiind acuzată că a dus la despărţirea lui Petre de Mioara Roman, cântăreaţa a povestit că evenimentul a fost unul foarte frumos şi emoţionant, iar toată lumea s-a simţit bine. 

"A fost foarte frumos. Toţi ne-am simţit foarte bine. Îi mulţumesc cumnatei, Carmen. Cel mic a fost în elementul lui. Am zis că o să fie obosit după biserică, nici vorbă. A fost foarte bine. A fost obositor că am avut o săptămâna la dispoziţie să fie bine pentru toată lumea", a declarat Silvia la Antena Stars.

Întrebată de ce Oana nu l-a cunoscut pe fratele ei mai mic Petrus decât la nuntă, soţia lui Petre Roman a recunoscut că ei nu îi place să forţeze lucruriile şi a vrut ca totul să decurgă natural, aşa că a aşteptat momentul oportun. 

"Nu s-au cunoscut pentru că nimeni nu a făct un pas. Iubesc lucrurile fireşti. Poate că sunt mai retrasă, mai rezervată. Am avut încredere că va veni o zi când Petrus îşi va cunoaşte sora. Nu ne-am văzut cu o zi mai devreme pentru că Oana nu avea timp, a avut şi problemele de sănătate. Am vrut să fie o surpriză. E firesc ca ei să se vadă. De câte ori vom avea ocazia, cu mare drag. Marius e un băiat foarte educat, Oana la fel, cea mică e o minune", a completat Silvia.

Mai multe