Silvia Lăuneanu a trecut printr-o tragedie: «A murit în brațele mele»

21 iunie 2016 23:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acum are o viață desprinsă din povești, dar Silvia Lăuneanu (40 de ani), cunoscută ca Silvia De La Vegas sau "Fata cu vioara", nu a avut mereu parte numai de clipe minunate. De un an și jumătate, destinul a trimis-o pe un tărâm minunat pentru ea, în America, acolo unde l-a reîntâlnit pe românul care i-a devenit soț, iar în urmă cu patru luni a devenit mămica unui băiețel.

Ca în viața oricărui om, nici pe cerul Silviei nu au lipsit norii:  "De când l-am născut pe Alexandru, m-am gândit destul de des la tata. El mereu îmi spunea că n-o să moară până nu-şi va ţine nepoţelul în braţe. Cu tata am avut o relație specială. A fost prietenul meu cel mai bun. Era un om trecut de prima tinerețe. Mama avea 24 de ani, tata, 60, s-au îndrăgostit şi am apărut eu, dar dintr-o dragoste foarte pură. Când i-a spus mama că a rămas însărcinată, el şi-a dorit foarte mult o fată şi am apărut eu. El a murit înainte să mă lansez eu. Am avut o discuţie de final, una tristă, dar în care am zâmbit. Am fost doar noi doi în cameră când el a murit în brațele mele. Aveam 22 de ani. I-am spus să meargă cu încredere, că voi urma tot ce am învăţat de la el. Cred că ar fi foarte mândru de femeia care sunt acum”, a declarat Silvia Lăuneanu, la Antena Stars.

Mama artistei nu este în cea mai bună stare de sănătate, căci a suferit un accident vascular cu ani în urmă. "Mama mea a avut un accident vascular în urmă cu mulţi ani, iar acum eu am devenit mama mamei mele. Practic, o îngrijesc. E o grijă pe care o port cu dragoste. Atunci când faci cu dragoste lucrurile altfel dozezei forța interioară”, a mai spus vedeta.

Mai multe