Silvia Lăuneanu și-a botezat băiețelul. Un detaliu a cam stricat petrecerea

18 august 2016 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Silvia Lăuneanu trăiește o viață de poveste de când a plecat în America. Și-a cunoscut jumătatea peste Ocean, culmea, tot un român, și în doar câteva luni s-a măritat și a rămas însărcinată. I-a dat naștere micuțului Alexandru, iar viața ei a căpătat o aură de magie.

În weekend, "fata cu vioara" l-a creștinat pe băiețelul ei de șase luni. A ales un centru de evenimente cu piscină, în București, și și-a sfătuit invitații să nu se îmbrace prea simandicos și să-și ia cu ei și costumul de baie. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, vremea nu i-a lăsat să se bălăcească în voie. Chiar și așa, petrecerea a fost una de povestit nepoților: s-a cântat, s-a dansat și s-a mâncat bine.

Au fost cam 80 de persoane, toți prieteni de-ai cuplului. Fostul coleg de trupă, Daniel Robu, și Oana Sârbu au fost singurele vedete invitate. 

“Cam așa a fost! Râsete, dansat până dimineața pe tocuri de 12 cm, oameni frumoși, prieteni de suflet veniți de departe și un bebe lipicios foc. Vă mulțumim încă o dată pentru prezență! A fost minunat să vă avem alături! Data viitoare sperăm să avem și vreme bună...de făcut baie în piscinică”, a scris Silvia pe Facebook, acolo unde a și publicat câteva fotografii de la eveniment.

Mai multe