Silvia Lăuneanu suferă în America. De ce i-a fost frică n-a scăpat

7 februarie 2015 13:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

La începutul săptămânii trecute, Silvia Lăuneanu şi-a făcut bagajele, şi-a luat la revedere de la familie, prieteni şi căţel şi a luat drumul străinătăţii. A plecat mai întâi în America, unde face nişte cursuri de specializare în sport, apoi se va stabili în Qatar. Cel puţin până în vară. De un singur lucru s-a temut, vizavi de această plecare, şi exact acela s-a întâmplat.

Cântăreaţa era foarte entuziasmată de această schimbare în viaţa ei. Un singur lucru parcă o ţinea pe loc: ştia că e posibil ca, la întoarcere, să nu-l mai găsească pe Oxi, căţeluşul ei. „Cei care au animăluţe vor înţelege. Oxi, bichonelul meu în vârstă de 11 ani, este bolnăvior, e cardiac, chiar am fost zilele trecute cu el la control, s-ar putea să nu-l mai găsesc. Asta este cea mai mare tristeţe pentru mine. Doar mă voi bucura să-l văd pe Skype. Doamna doctor mi-a promis că o să-l găsesc”, declara Silvia pentru Click! exact cu două zile înainte de plecare.

Iată că speranţa ei nu s-a adeverit. Oxi a murit în noaptea de joi spre vineri. „Sunt cam la pământ. S-a stins şi Oxi. Cât de mult am iubit minunăţia asta mică”, ne-a anunţat Silvia, de peste mări şi ţări. Vedeta a postat pe pagina ei de socializare ultima fotografie pe care i-a făcut-o căţelului, înainte de a pleca. „Ştiam, în sufletul meu, că îmi iau rămas bun”, a scris în dreptul ei.

Mai multe