Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală lui Bahmu

13 ianuarie 2015 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Silviu Prigoană (51 de ani) a depus marți dimineață o plângere penală împotriva soției sale, Adriana Bahmuțeanu (40 de ani).

Milionarul s-a săturat până peste cap de afirmațiile calomnioase ale nevestei, care a susținut, în repetate rânduri, că Prigoană ar fi dat șpagă pentru a obține custodia copiilor, Maximus (7 ani) și Eduard (4 ani). ”S-a ajuns la limita suportabilității. I-am făcut plângere penală deoarece a spus că i-am dat șpagă directorului de la Protecția Copilului Sector 3, pe care nu l-am văzut în viața mea,  magistraților și politiștilor. Dacă judecătorul nu se pronunță în favoarea ei, înseamnă că a luat șpagă. Din punctul meu de vedere, justiția nu poate fi influențată… De două săptămâni spune la tv că dau șpagă. Acum, trebuie să demonstreze fiecare cuvințel pe care l-a spus”, ne-a declarat, supărat, Prigoană.

Afaceristul mai susține că nu a fost chemat niciodată la DNA, după cum a afirmat Bahmu. ”Mă așteptam să se sesizeze din oficiu. Am fost o singură dată la Poliție, când s-a clasat plângerea ei penală împotriva mea. Nu am cunoștință să fiu cercetat de DNA și nici nu am fost chemat vreodată acolo”, ne-a mai mărturisit omul de afaceri.

Mai multe