Simona Gherghe a anunțat când se întoarce la "Acces Direct"

21 aprilie 2016 19:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aflată în refacere după operația de peritonită suferită săptămâna trecută, Simona Gherghe este încă acasă, unde își recapătă puterile. Și joi (21 aprilie), locul prezentatoarei a fost ținut tot de Mara Bănică, aflată pentru a patra oară în această ipostază.

Joi spre vineri noapte (14 spre 15 aprilie), în jurul orei 3:00, Simona se afla pe masa de operație a Spitalului Floreasca, unde a suferit o intervenție pentru a scăpa de o peritonită ivită pe neașteptate. De o săptămână, blonda a lipsit de la întâlnirea cu telespectatorii, iar în locul ei s-au perindat Dan Capatos, Mihai Morar și Mara Bănică, fiecare dintre ei având rolul de a capta telespectatorii exact ca Simona.

Prezentatoarea a publicat joi (21 aprilie) un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care a ținut să-și liniștească fanii și i-a asigurat că de săptămâna viitoare va fi din nou la post: "Nu v-am mai scris de vreo săptămână... Am multe, multe mesaje de la voi, vă mulțumesc din suflet. Sunt bine, mult mai bine ca ultima dată când am postat aici. Ce a fost mai rău a trecut, m-am refăcut aproape în totalitate, dorm mult, mănânc puțin și des, ca să prind puteri, așa că LUNI vom fi din nou împreună, așa cum v-ați obișnuit, de la ora 17. Mi-e dor de voi, mi-e dor de colegii mei!"

Mai multe