Simona Gherghe a revenit la «Acces Direct»

25 aprilie 2016 17:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o săptămână și jumătate de absență, Simona Gherghe a revenit la emisiunea pe care o prezintă de mai bine de șase ani, "Acces Direct". Ceea ce a debutat ca o criză de stomac în ziua de 14 aprilie s-a dovedit a fi o peritonită care a trebuit operată de urgență, astfel că frumoasa moderatoare a fost nevoită să stea acasă mai mult decât ar fi vrut.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri (14 spre 15 aprilie), jurnalista s-a aflat pe masa de operații a Spitalului Floreasca, unde a fost operată laparoscopic, iar după asta a urmat o perioadă de recuperare. Mai lungă decât credea, această perioadă i-a pus un pic capac Simonei, care a ales să se refacă în totalitate înainte de a se înfățișa în fața telespectatorilor care o așteptau.

Astfel, după ce Dan Capatos, Mihai Morar și Mara Bănică au prezentat "Acces Direct", Simona s-a întors la post luni (25 aprilie). Aceasta a fost întâmpinată de un val furtunos de aplauze din partea spectatorilor.

"Sunt foarte fericită că sunt aici, întrucât asta înseamnă că sunt bine. M-am suit și pe tocuri, e prima mea zi pe tocuri. Mulțumesc pentru toate mesajele primite în aceste 10 zile de concediu medical, au fost o energie bună dinspre voi. Am povestit deja ce mi s-a întâmplat, important este că acum sunt bine", au fost primele cuvinte ale Simonei Gherghe la reîntâlnirea cu telespectatorii.

Mai multe