Simona Gherghe, luată prin suprindere de naștere. Cum și-a anunțat părinții

23 mai 2017 23:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Gherghe (38 de ani) a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume o fetiță care s-a grăbit să vină mai devreme pe lume și pe care o va boteza Ana Georgia. Vedeta a născut marți, 23 mai, la o maternitate privată din Capitală.

Semn că totul a decurs bine și că mama și fetița se simt minunat, prezentatoarea tv a intrat în direct la emisiunea pe care acum o prezintă Mirela Boureanu Vaida, la doar câteva ore de când a născut-o pe minunea sa. Emoționată, dar fericită, Simona a mărturisit că nu se aștepta să nască atât de devreme și că nu a plecat spre maternitate cu niciun bagaj. Maimult, nu a apucat să anunțe pe nimeni înainte de fericitul eveniment.

"Ana e foarte bine. Deși e micuță, e bătăioasă. A țipat din prima clipă. Nici nu apucase doamna doctor să o scoată din burtă, că a tras un țipăt și mi-am dat seama că este o luptătoare. S-a grăbit și ne-a cam luat prin surprindere. Noi ne-am dus la maternitate pentru niște analize, dar e drept că de pe la cinci-șase dimineața am avut niște contracții mai puternice care nu se mai opreau, iar doamna doctor a luat decizia să intrăm în sala de operație. (...) Totul a decurs incredibil de ușor în sala de operații, într-o oră s-a terminat totul, atmosferă relaxată, oamenii glumeau, am avut muzică și nici nu am simțit. Fetița are 2.300 de grame și 48 de centimetri, e sănătoasă, viguroasă. Georgia este în formă. Eu eram în 36 de săptămâni. Am mers la spital cu gentuța și ochelarii de soare. Răzvan (soțul Simonei- n.r.) a fost foarte curajos, m-a ținut de mână și a stat cu mine toată operația. Simt că am renăscut, că nimic din ce am trăit până acum nu se compară cu ziua asta, cu emoția pe care o simt de fiecare dată când mă uit la ea, când o țin în brațe. E cea mai mare minune. N-am apucat să anunțăm pe nimeni înainte, s-a întâmplat totul foarte repede. Am sunat la părinții noștri după ce am născut-o. Sunt foarte fericiți, mâine vin să o vadă", a povestit Simona Gherghe la "Acces Direct".

Mai multe