Simona Gherghe nu a venit nici azi la serviciu. Cine a prezentat emisiunea

20 aprilie 2016 17:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși telespectatorii se așteptau să o vadă măcar miercuri (20 aprilie) pe Simona Gherghe (38 de ani) în platoul emisiunii „Acces Direct”, după ce vineri (15 aprilie) a fost operată de urgență, acest lucru nu s-a întâmplat.

În locul blondei, show-ul de la Antena 1 a fost și de această dată prezentat tot de Mara Bănică, aflată pentru a treia oară în această ipostază. Se pare că după operația de peritonită pe care a suferit-o în noaptea de joi spre vineri (14 spre 15 aprilie), Gherge are nevoie de mai mult timp de recuperare. Deși spera să se întoarcă foarte repede în platoul emisiunii pe care o prezintă de șase ani, frumoasa jurnalistă nu a reușit să facă asta nici la aproape o săptămână de la intervenția chirurgicală.

Mara Bănică, pentru a treia oară la „cârma” emisiunii „Acces direct”

Mara Bănică a fost cea care i-a ținut locul și de această dată, asta după ce „Acces Direct” a mai avut alți doi prezentatori zilele trecute: Dan Capatos (42 de ani) și Mihai Morar (34 de ani), colegi de trust cu Simona. Mara a motivat prezența sa al cârma emisiunii, încă de la începutul transmisiunii în direct: „Simona încă se reface după operația suferită”.

Declarațiile Simonei de pe patul de spital

Prezentatoarea tv a intrat în direct prin telefon la propria emisiune, vinerea trecută (15 aprilie), când încă se afla la spital: „Ce a fost greu a trecut, am avut o cumpănă, am depăşit-o, sunt mulţI care au pățit lucrul ăsta, mulți care au ajuns la cuţit. Salvarea a venit destul de repede. Durerea era insuportabilă, mai ales în partea dreaptă a abdomenului. Dacă era ceva legat de apendice, am zis că ne întoarcem acasă și gata. Oamenii de la Floreasca și-au dat seama ca 99% e de operat, am intrat în operație pe la ora trei noaptea, iar înainte am făcut toate analizele, inclusiv computer tomograf şi radiografii”.

Simona Gherghe a vorbit și despre primele simptome ale problemei sale de sănătate: „Iniţial, nu mă durea deloc în partea dreaptă, mă durea stomacul. Am pus-o pe seama unei gastrite pe care o am de câţiva ani şi am zis că este un episod, am mers la spital, medicii mi-au calmat durerile, iar doamna doctor din gardă mi-a spus să fiu atentă în următoarele ore, pentru că, de obicei, aşa debutează apendicita. Vreau să le mulțumesc medicilor și asistentelor de la Spitalul Floreasca”.

Mai multe