Simona Gherghe pleacă de la "Acces Direct". Prezentatoarea intră în concediu prenatal

26 martie 2017 13:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fanii Simonei Gherghe vor trebui să se obişnuiască cu o altă gazdă a emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1. Prezentatoarea, însărcinată în şapte luni, a anunţat că momentul retragerii este aproape, dar nu a făcut mărturisiri despre cine îi va ţine locul în perioada în care ea se va afla în concediu.

Simona Gherghe (39 de ani) a anunţat în cadrul ediţiei de vineri de la "Acces direct" când va intra în concediul prenatal, iar săptămâna ce vine este ultima pentru vedeta Antena 1. Prezentatoarea tv a dezvăluit cum va ţine legătura cu fanii, după ce va pleca de pe sticlă, dar nu a suflat o vorbă despre cine va veni la cârma emisiunii "Acces direct" după ce va pleca.

"Fix o săptămână până la prenatal", a scris Simona pe contul ei. Vedeta va aduce pe lume o fetiţă.   

În primăvara trecută, cât timp a fost internată în spital, după ce a suferit o operaţie de peritonită, locul Simonei a fost ţinut de colegii ei din Antenă.  Mihai Morar, Dan Capatos şi Mara Bănică au venit în locul ei la emisiune până ce vedeta s-a recuperat, dar se data aceasta persoana care va fi desemnată pentru a prezenta în fiecare zi de luni până vineri emisiunea va trebui cel mai probabil să nu aibă alte angajamente. Cei doi prezentatori au fiecare emisiuni la Antena 1 şi Antena Stars, singura rămasă fără show-ul "Capcana Seducţiei" fiind Mara Bănică. 

Mai multe