Simona Gherghe s-a întors cu audiențe uriașe la ”Acces direct”

7 februarie 2018 16:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Gherghe a revenit cu dreptul din concediul de maternitate. Audiențele foarte bune ale emisiunii pe care o moderează reprezintă, probabil, cea mai bună dovadă pentru Simona că a făcut bine când a luat decizia de a se întoarce la muncă.

Emisiunea „Acces direct”, prezentată de Simona Gherghe, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Antena 1, a fost cea mai urmărită producție de televiziune, în luna ianuarie 2018, la nivelul publicului din toată țara. Este vorba despre luna care a marcat revenirea Simonei Gherghe, în postura de prezentatoare a emisiunii difuzate de Antena 1.

Așadar, în topul producțiilor TV difuzate de posturile generaliste în prima lună a anului, “Acces direct” se află pe primul loc. În medie, pe zi, producția a fost urmărită de 1.749.000 de români. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe la Antena 1 este urmată în clasament de “Ce spun românii” (Pro Tv) și “Exatlon România” (Kanal D).

În intervalul de difuzare a emisiunii, între orele 17 și 19, “Acces direct” a fost lider de audiență, la nivel național, surclasând atât Știrile Pro TV de la ora 17, cât și producția de divertisment “Ce spun românii”.

Simona Gherghe a devenit mama unei fetițe anul trecut, la sfârșitul lunii mai, dar a intrat în concediu încă din martie.

Mai multe