Simona Gherghe s-a operat abia acum după ce a suferit din cauza asta toată sarcina!

18 martie 2018 18:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea "Acces Direct" şi luat inima în dinţi şi la aproape un an de când a născut şi-a rezolvat o problemă de ordin estetic. Simona Gherghe (39 de ani) şi-a scos mai multe papiloame care îi apăruseră în zona gâtului, motiv pentru care de acum înainte o perioadă va apărea pe sticlă cu eşarfe.

Simona Gherghe a apelat la ajutorul unui medic dermatolog pentru o problemă cu care s-a confruntat toată sarcina. Vedeta Antena 1 a mărturisit că şi-a făcut o intervenţie prin care i s-au îndepărtat mai multe papiloame din zona gâtului. Acestea i-au apărut în timpul sarcinii cu micuţa ei Ana Georgia (10 luni).

"Tocmai mi-am făcut această intervenţie la Spitalul Colentina. Aveam foarte multe papiloame, apărute în sarcină, din pricina imunităţii scăzute. Aşa că, o perioadă, până se vindecă pielea dupa intervenţie, o să mă vedeţi cu eşarfe la gât", a notat prezentatoarea pe contul ei de Facebook. 

Potrivit medicilor dermatologi, papiloamele sunt tumorete benigne provocată de un virus, care apar pe gât şi torace. Mesajul ar fi că avem de-a face cu o scădere a imunităţii. Iniţial apar unul-două papiloame după care se poate ajunge chiar şi la o sută. Se distrug cu electrocauterul cu anestezie în prealabil, se ard cu laserul sau cu substanţe chimice pe care le aplicăm direct pe leziune. 

Mai multe