Simona Gherghe și-a scos iubitul în lume la nunta lui Cotabiță

10 octombrie 2016 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

De obicei, Simona Gherghe nu este prea generoasă când vine vorba de a împărtăși cu admiratorii imagini cu iubitul ei, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea de la “Acces Direct” și consultantul politic sunt împreună din 2013, dar până acum nu au făcut pasul cel mare spre a deveni o familie cu acte-n regulă.

Cei doi s-au afișat împreună la nunta din weekend a lui Gabriel Cotabiță, iar Simona a publicat o serie de fotografii de la eveniment pe contul ei de Facebook, arătând lumii întregi cât de bine s-au simțit împreună printre prieteni. Nu numai mirii au fost într-o dispoziție de zile mari. În timp ce nașa Delia a cântat și dansat țigănește pe scena localului, vedetele de la petrecere au chefuit ore bune.

Simona și Răzvan s-au integrat perfect în “decor”, iar imaginile vorbesc de la sine. S-au distrat, s-au pozat, iar dragostea dintre ei a fost aproape palpabilă. Prezentatoarea de la Antena 1 a purtat o rochie lungă, colorată, cu ajutorul căreia a ieșit în evidență în mulțimea de rochii negre de la petrecere.

Mai multe