Simona Halep și Marcel Pavel, meci demonstrativ la Bușteni!

28 iulie 2014 23:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Halep și Marcel Pavel au jucat un meci demonstrativ în orașul Bușteni, în cadrul unui eveniment grandios. Tot aici, artistul a cântat un imn pentru jucătoarea noastră de tenis.

Simona Halep și Marcel Pavel au făcut echipă, weekend-ul trecut, pentru un meci demonstrativ în orașul Bușteni, cu prilejul inaugurării noii arene de tenis din localitate. Alături de ei au mai jucat: Ilie Năstase, cât și Sandra Izbașa, Horațiu Mălăele, acad. prof. dr. Irinel Popescu și prof. dr. Ioan Lascăr - distinși cu titlul de ”cetățean de onoare” al orașului.

"Să fii lângă Simona Halep, locul 3 în lume, e o onoare mare pentru mine, dar și un mare eșec din partea mea. Am dat cam în fileu așa. M-am apucat de tenis, dar cred că o să mă las după seara asta", a glumit Marcel Pavel pentru Pro TV. "Este o onoare să fiu alături de nume mari din România, sunt bucuroasă că mă aflu printre ei și chiar a fost un eveniment foarte frumos", a declarat și Simona Halep.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert extraordinar susținut de Paula Seling, Nicola, Marcel Pavel şi Nicolae Voiculeț.

Între Marcel și Simona s-a legat o prietenie frumoasă, plină de respect. De altfel, după meci, artistul i-a facut Simonei o surpriză și a interpretat, alături de Nicola, un imn compus de Mihai Alexandru, special pentru ea și Ilie Năstase.

Foto: www.primaria-busteni.ro

Mai multe