Simona Pătruleasa a împlinit 47 de ani! Ce tort spectaculos a primit vedeta

18 noiembrie 2021 10:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa a împlinit vârsta de 47 de ani. Știrista postului Kanal D a fost sărbătorită de familie, prieteni și colegi. Tortul aniversar primit în dar a fost decorat cu fructe, macarons și trandafiri roșii.

Simona Pătruleasa a împlinit vârsta de 47 de ani pe 17 noiembrie. Vedeta postului Kanal D a primit numeroase mesaje și telefoane de felicitare, încă de la primele ore ale dimineții. Familia, prietenii și colegii au răsfățat-o cum au știut mai bine de ziua ei de naștere. "Alexia, Alex și Isabela m -au surprins cu aceste flori minunate! Vă Mulțumesc pentru prietenie și pentru că mereu vă gândiți la mine!", a scris Simona pe Facebook, în dreptul imaginii cu buchetul cu orhidee albe, primit de ziua ei. 

Tortul aniversar a fost și el unul aparte: în formă de cifra împlinită, 47, dar a fost decorat cu fructe, macarons și trandafiri roșii. "Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele, florile superbe și mesajele minunate",  a scris vedeta postului Kanal D pe Instagram. Simona Pătruleasa este căsătorită cu omul de afaceri Sabin Ivanof și are o fiică de 10 ani, pe nume Ingrid Maria Lucia. 

Citește și:

EXCLUSIV Monica Anghel a împlinit 50 de ani și e o mamă fericită: "Mă simt foarte tânără". Ce spune despre fiul ei, Aviv

https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-anca-turcasiu-implinit-51-de-ani-si-lansat-pe-piata-cele-mai-indraznete-poze

Mai multe