Simona Pătruleasa, în doliu! A pierdut un prieten foarte drag

9 februarie 2017 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa (42 de ani), prezentatoarea știrilor de la Kanal D, trece prin clipe grele. Vedeta a aflat miercuri, 8 februarie, că o persoană dragă ei s-a stins din viață.

O vedem zilnic pe micile ecrane și ne încântă de fiecare dată cu prezența ei când ne aduce cele mai proaspete știri. Însă, în spatele imaginii de femeie fericită pe care o afișează de fiecare dată, se petrec și multe drame.

Simona Pătruleasa a primit o veste foarte tristă zilele acestea. Vedeta a pierdut un prieten drag. ”Astăzi (n. r - miercuri) s-a stins din viață prietenul meu George! Mult prea tânăr... Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun! Nu te vom uita niciodată!", a scris Simona pe contul personal de Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de prietenul ei.

Fanii știristei și-au dorit să fie alături de ea măcar cu o vorbă bună. "Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar părinților putere multă", "Sincere condoleanțe! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!", sunt doar câteva comentarii ale prietenilor virtuali ai Simonei.

Mai multe