Simona Pătruleasa, în rochie de mireasă, la zece ani de la nuntă!

1 august 2018 17:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Știrista postului Kanal D, Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au sărbătorit recent zece ani de căsătorie, iar tema show-ului”Summer Fashion Gala 2018, desfășurat acum două zile, s-a potrivit de minune cu evenimentul de familie.

Vedeta tv a fost invitată să defileze pe podium într-o rochie de mireasă clasică, realizată de designerul Nicoleta Negură. Simona a fost greu de recunoscut, pentru că a purtat perucă. Cu rochița  decoltată, care-i punea în evidență bustul generos, și scurtă până la genunchi, Simona Pătruleasa a fost în centrul atenției. Ea a slăbit câteva kilograme, iar dimensiunile ei corporale sunt acum demne de podium- 91-65-90!

”Simona arată foarte bine, are dimensiuni perfecte. Ținuta pe care a purtat-o în această seară a pus-o în evidență și la realizarea ei a contribuit și Simona. Ea a venit cu ideea, cu modelul, și dacă de obicei purta rochii lungi și fără decolteu, iată că de data aceasta a fost o surpriză să vedem  pe podium o mireasă sexy și, de ce nu, atipică! Voi veni cu o linie nouă care va conține rochii de nuntă într-un alt stil decât cel cu care eram obișnuiți, iar modelul purtat de Simona este preambulul colecției surpriză”, ne-a spus designerul Nicoleta Negură.

Mai multe