Simona Pătruleasa, prima ieşire la film după ce a pierdut sarcina

15 august 2014 13:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa a ieşit pentru prima dată la film, după ce a pierdut sarcina. Joi seara, devoratorii de desene animate s-au întâlnit la cinema, pentru a vedea în avanpremieră pelicula animată “Casa magicianului”.

Simona Pătruleasa (40 de ani) a fost prezentă la film alături de soţul ei, omul de afaceri Sabin Ivanof,  şi de fiica lor, Ingrid Maria Lucia, în vârstă de aproape trei ani. Aceasta reprezintă prima ieşie a frumoasei prezentatoare de la Kanal D, după ce a suferit un avort.

Cei doi soţi şi-au dorit enorm să devină părinţi pentru a doua oară. De curând, prezentatoarea de televiziune a anunţat că va deveni mamă pentru a doua oară. După scurt timp, însă, după o vizită la medic, vedeta a aflat cea mai tristă veste: pierduse sarcina.

La evenimentul la care Simona Pătruleasa a apărut pentru prima dată după vestea cumplită, au participat mai multe vedete alături de copiii lor. Cu toţii au urmărit filmul de desene animate. Printre cei care au văzut pelicula s-a numărat şi Dana Rogoz, cea care a pus vocea şoricelului. Alături de ea, a fost şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir.

Pavel şi Cleopatra Stratan, Alexandru Papadopol şi Ruxandra, fiica lui şi a Ioanei Ginghină, Tily Niculae sunt doar câţiva dintre cei care au mai fost prezenţi la  film.

Mai multe