Simona Sensual, buhăită într-o emisiune tv!

14 ianuarie 2015 13:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când nu mai este implicată în niciun proiect tv care să o solicite, Simona Suhoi are timpul de partea ei. Fosta concurentă de la "Splash! Vedete la apă" se trezeşte târziu dimineaţa. Aşa a păţit şi miercuri când a ajuns pe fugă în platoul unei emisiuni.

Simona Sensual nu şi-a schimbat doar look-ul, ci şi programul. Bruneta, care şi-a modificat brusc culoarea părului după ce ani întregi a fost blondă, recunoaşte că nu mai urcă pe podiumul de modă, aşa că îşi permite să doarmă mai mult.

„Nu mai sunt Simona Sensual, sunt Simona Suhoi. Nu mă mai regăsesc în acea perioadă, când aveam trupa Sensual, aşa cum nu mă mai văd nici blondă înapoi. Nu mai merg la prezentări de modă. Am propriul meu atelier de croitorie. Fac ce îmi place. Mă scuzaţi, eu am faţa umflată, abia m-am trezit", a spus, uşor ruşinată, Simona la Antena Stars.

Ea s-a plâns că la fiecare apariţie a ei la postul de televiziune din Băneasa păteşte mici accidente. Acum, în timp ce încerca să-i dea o formă unei bucăţi de material, fostul fotomodel a explicat că este uşor stângace deoarece şi-a rupt o unghie în cabina de machiaj. 

„De fiecare dată când vin la voi, îmi rup câte o unghie. Aşa am păţit şi data trecută când am fost la Cristi Brancu în emisiune", a mai spus Simona Sensual.      

Mai multe